Sommeridyll fra Strai Kjøkken

Norsk håndverkshistorie siden 1929

Varige verdier. I moderne design.

Et kjøkken må tåle mer bruk enn noe annet rom. Samtidig må det også holde fasaden bedre enn noe annet sted i huset. Derfor er grundig kvalitet, godt gjennomprøvde løsninger og solide norske håndsverkstradisjoner det beste utgangspunktet for livslang kjærlighet i hyttas viktigste rom.

Store øyeblikk starter på et lite sted som heter Strai

Et Strai-kjøkken er bygget for å vare lenge, både bruksmessig og estetisk. Vi velger løsninger som tåler hard bruk gjennom mange år, og bygger kjøkken som holder seg vakre og stilsikre, tross skiftende trender. Vi i Strai Kjøkken skaper gode omgivelser for mennesker. Omgivelser som også kommende generasjoner kan leve og trives i.

Hytteopplevelser skapes i øyeblikket, lagres i minnet og gjenoppleves år etter år.

En god hytte skal være et fristed. Et godt kjøkken skal gi dette fristedet energi og glede. Slik tenker vi på Strai. Slik tenker kanskje også du.  

Selv et nytt kjøkken bør ha lange tradisjoner

Det er nesten ingen igjen av oss, vi som lager kjøkken basert på norske håndverkstradisjoner. På Strai har familiebedriften vår laget kjøkken siden 1929. Uansett hva du velger fra Strai, så vet du at vi har tradisjoner for kvalitet og moderne løsninger i bunn. Derfor har vi også et rykte å ta vare på. Vi her tenkt til å være her i minst 100 år til.

Bil kjører opp landevei dekket med snø

Det beste hyttekjøkkenet har et navn. Strai kjøkken.

Laget i Norge i snart 100 år. Håndverkstradisjoner som tar inspirasjon fra norsk natur og kortreiste materialer. Mange lager kjøkken. Ingen gjør det som oss.